Amaranthe – Robotharccal készülnek az európai turnéra

Hard Rock Magazin

A svéd Amaranthe eddigi legambiciózusabb és legrobbanékonyabb videójával jelentkezett, ami az érkező album negyedik kislemeze. Az európai bemutató körútnak lesz budapesti állomása is.

Alig két héttel az új év kezdete után a Re-Vision című zúzós pop-metál dallal indítja az évet az Amaranthe, Svédország legsikeresebb modern metál alakulata. A dal elektronikus alapjaival és erőteljes riffjeivel bizonyítja, hogy miért az Amaranthe e műfaj egyik zászlóshajója.
Olof Mörck, a csapat gitárosa és vezetője kijelentette: „Itt volt az ideje a ’The Catalyst’ negyedik kislemezének, a Re-Visionnek, és ezúttal mindent beleadtunk. A súlyos cyberpunk és synthwave ritmusok az Amaranthe jellegzetes hangzásával egy olyan izgalmas és emlékezetes keveréket hoztak létre, ami biztos, hogy végleges kibernetikus implantátumként fog beágyazódni az agyadba. A csodálatos videó, amelyet megint régi jó barátunk, Patric Ullaeus készített, ambiciózusabb és robbanékonyabb, mint bármelyik eddigi Amaranthe-videó! Mivel a mesterséges intelligenciáról szóló 80-as évekbeli jóslatok napról napra igazabbnak tűnnek, készen állunk arra, hogy egy kataklizmával teli, mégis magával ragadó képet fessünk nektek az Amaranthe jövőjéről: azaz újravizionáljuk.”
A csapat februártól európai körútra indul a Dragonforce társaságában, ahol az Infected Rain lesz a speciális vendég. A turnénak március 8-án budapesti állomása is lesz.

Amaranthe

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.