A fél deathcore-színtér énekel az Aborted új lemezén, és még Borbás Robi tervezte Rubik-kocka is jár hozzá

Nuskull Magazin

Vadonatúj tematikus lemezzel jelentkezik március 15-én a belga Aborted. A deathgrind-kvartett tízdalos gyűjteményének címe Vault of Horrors, amiből már kikövetkeztethető, hogy a horror műfajának legnagyobb klasszikusaira lesznek kihegyezve az egyes tételek. Ezekben pedig egy-egy prominens metalzenész asszisztál majd, íme a teljes dallista és névsor:

  1. Dreadbringer (feat. Ben Duerr – Shadow of Intent)
  2. Condemned to Rot (feat. Francesco Paoli – Fleshgod Apocalypse)
  3. Brotherhood of Sleep (feat. Johnny Ciardullo – AngelMaker, Carcosa stb.)
  4. Death Cult (feat. Alex Erian – Despised Icon)
  5. Hellbound (feat. Matt McGachy – Cryptopsy)
  6. Insect Politics (feat. Jason Evans – Ingested)
  7. The Golgothan (feat. Hal Microutsicos – Blasphemeous)
  8. The Shape of Hate (feat. Oliver Rae Aleron – Archspire)
  9. Naturom Demento (feat. David Simonich III – Signs of the Swarm)
  10. Malevolent Haze (feat. Ricky Hoover – Ov Sulfur)

A legelső felvezető dalt, a Despised Icon énekesével, Alex Eriannel közös Death Cultot már meg is hallgathatjuk, illetve megtekinthetjük a hozzá készült videót is, amiből szemfüleseknek feltűnhet, hogy ez bizony A texasi láncfűrészes mészárlás előtt tiszteleg.

Külön érdekesség, hogy a lemez előrendelői csomagjába a mi Borbás Robink is beletette a magáét egy gyönyörű Lovecraft/Hellraiser inspirálta Rubik-kockával. Rajongóknak kötelező vétel, mindenki másnak pedig melegen ajánlott a beszerzése.

//www.youtube.com/watch?v=TCCU0p7CbOw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.