Távozik Nagy Hunor Attila és Kékkői Zalán a Beatricéből.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Facebook oldalán tette közzé a hírt Nagy Hunor Attila a Beatrice dobosa, hogy 13 év után távozik az édesapja, Nagy Feró által vezetett zenekarból. Pontos magyarázatot nem adott a zenész a távozásával kapcsolatban. Mellette Kékkői Zalán gitáros is bejelentette távozását, szintén különösebb magyarázat nélkül. Kékkői 2018-ban érkezett az akkor negyven éves zenekarba.

 

Drága Barátaim!
13 év után, saját döntésből távozom a Beatricéből, tudatosan, barátsággal és tisztelettel!
Nagyon sok hálával tartozom a zenekarnak, akik az elmúlt 13 /+12/ év során velem álltak a színpadon, a barátoknak, akiket ez alatt ismertem meg.
Nagyon sok hálával tartozom a közönségünknek, akik kitartottak mellettünk minden helyzetben, akik között szintén rengeteg igaz barátot tisztelhetek.
Rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni.
Az okokról szeretnék nektek beszélni mélyebben, amint megtalálom a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudjam adni.
Bízom mielőbbi találkozásunkban!
Ölellek Titeket!
N.H.A.
 
Kedves Ricsések!
Gyerekkorom egyik legnagyobb kedvence volt a Beatrice és megtisztelő, hogy 2018-ban a zenekar tagjává válhattam. Az első koncertünk ráadásul a 40. szülinapi koncert volt az Arénában. December elején pedig a 45-ket ünnepeltük az MVM Dome-ban. Az elmúlt, több mint 5 évben nagyon sok új ismerősre, barátra leltem és szuper közös élményeket gyűjtöttünk, amire mindig örömmel fogok emlékezni.
Ölelés a teljes stábnak! Mindenkinek a legjobbakat kívánom és remélem hamarosan újra találkozunk.
Szevasztok!
Zalán

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.