40 YEARS FAREWELL TOUR ‘CELEBRATING LIFE THROUGH DEATH’

Haverock Közösség

Búcsúzik a 40 éves Sepultura – novemberben Budapesten! 

Búcsúzik a 40 éves Sepultura

Keserédes hírt hoztunk: egy szuper csomag indul turnéra és Budapesten is állomásozik majd, ugyanakkor az apropó annál szomorúbb, ezért fájó szívvel írjuk le. Búcsúzik a SEPULTURA, itt az utolsó esély, hogy élőben lássuk.

A zenekar elérte az útja végét, az elmúlás pedig tudatos és tervezett temetéssel történik meg. A következő 18 hónap az elmúlt 40 év méltó ünnepléséről és búcsúztatásáról fog majd szólni. Volt ebben a 40 évben megannyi fent és lent, átalakulás, számtalan lemez, turné körülbelül 80 országban, a Sepultura a brazil metalt fogalommá gyúrta. Az utolsó lemez, a ‘Quadra’ közvetlenül a pandémia előtt jelent meg. Ezt követte a különleges SepulQuarta anyag, mely a járvány idején a zenekar stream sorozatából született olyan közreműködőkkel, mint Devin Townsend, Scott Ian, Danko Jones, Matt Heafy, David Ellefson, Fred Leclercq, Phil Campbell és még sorolhatnánk.

A búcsúturnén 40 különböző városban fognak 40 élő track-et rögzíteni, melyet aztán majd egy masszív összeállításban jelentetnek meg megőrizve a Sepultura legjobb színpadi momentumainak emlékét.

Sepultura – Guardians of Earth (Official Music Video)

A turné kiemelt vendége az ukrán progresszív metal brigád, a JINJER lesz, de jön az old-school death metal alapcsapata, az Obituary és a Jesus Piece HC banda Philadelphiaból.

JINJER – Vortex (Official Video) | Napalm Records

OBITUARY – Dying of Everything (Official Music Video)

JESUS PIECE – An Offering to the Night (OFFICIAL VIDEO)

A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a Cobra Agency bemutatja:
SEPULTURA
Celebrating Life Through Death – European Farewell Tour
Különleges vendég: JINJER

További vendégek:
OBITUARY
JESUS PIECE
2024.11.17.
Barba Negra Red Stage

Kapunyitás: 17:30

JEGYLINKEK:
https://jegy.rock1.hu/sepultura_20241117
https://jegy.rock1.hu/sepultura_20241117-vip

 ESEMÉNY:
https://www.facebook.com/events/1012881773343162/

#sepultura #40yearsfarewelltour #jinjer #obituary #jesuspiece #hmusichungary #barbanegrabudapest

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.