Svoid – Light Years from Now – Lemezelőzetes dal

Fémforgács

A Sun & Moon Records kiadásában 2024. március 11-én jelenik meg a hazai post-punk/ death-rock vonalas Svoid harmadik nagylemeze Neptunian címmel. A 11 dalos lemezről elsőként Light Years from Now című dalukkal ismerkedhettek meg.

A Neptunian az Üresség végtelenjét visszhangozza, csillagképeket sző a kozmikus szakadékból, a legnagyobb sötétségben burkolódzva. Ezúton jelentjük be az első számot a lemezről, ez a Light Years from Now.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.