Dorian Sorriaux – Jövőre adja ki első szólólemezét

Fémforgács

Dorian Sorriaux hat éven át volt a svéd heavy blues rocker Blues Pills szólógitárosa. 2018-as kilépése után szólóanyagának dalain kezdett el dolgozni, amit jövőre megjelenő Children of the Moon debütáló lemezén tár majd elénk. A 2024 során, a The Sign Records kiadásában érkező lemezről elsőként I Believe That You Can Change dalának videóját mutatta meg, amihez a következőket főzte hozzá:

Az I Believe That You Can Change a spirituális élmény megszerzéséről szól, az elemekkel való kommunikációról és a jobbra való változás lehetőségéről.  Továbbá arról, hogy felismerjük, hogy mindannyian össze vagyunk kötve, és hogy egymás bántása nem a helyes út. A dalban azt javaslom, hogy mindenki nézzen mélyen magába, hogy megtaláljuk a válaszokat. Zeneileg van egy szép középtempós groove, egy furcsa hangolás slide gitárra, zongorára és orgonára, amihez Adeline Haudiquet adta a gyönyörű háttéréneket.

2018-ban megjelent négyszámos EP-je, a Hungry Ghost az alábbiakban hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.