The Way We Are – Megjelent az első lemezük

Fémforgács

The Fate Of The Antagonist címmel jelent meg a budapesti hardcore-punk/melodic-metalcore zenekar, a The Way We Are első lemeze. A zenekar megalapításának gondolata 2020-ban fogant meg Bodrogközi Balázs „Lyason” (gitár, basszusgitár), Forstner Tamás (dobok) és Lovas Bence (ének) fejében, valóban aktívnak azonban csak Balog Attila (gitár, basszusgitár) 2021-es csatlakozásától tekinthetők – innentől zajlanak próbáik, íródik dalaik nagy része, valamint demófelvételeket is ekkortól rögzítenek.

Fő zenei irányvonaluk a metalcore és hardcore műfajokban gyökerezik, a leírt alapvetést pedig kisebb-nagyobb mértékben thrash- és groove metal elemekkel színesítik, valamint vokálok terén a false chord-, illetve a fry screaming technikákat veszik legsűrűbben igénybe. Sokrétűnek tekinthetők dalszövegeik témái is: ezek hol az emberi érzelmekről, hol politikáról, társadalomról, történelemről, illetve a természetről vagy misztikumokról szólnak; céljuk minél több embernek új perspektívákat mutatni dalaik sorain keresztül.

Első kiadványuk a 2022 szeptemberében megjelent Deathless Salvation című kétoldalas digitális single volt, a 2023-as évben pedig további négy hasonló matériával ajándékozták meg hallgatóikat. Az ezeket követő, 2023 december 22-én megjelent nagylemezük, ami az alábbiakban hallgatható végig.

The Fate of The Antagonist címmel megjelent az első lemezünk. Ahogy azt korábban említettük, több, mint két év kemény munkáját koronázzuk meg a megjelenéssel, így büszkeségünket már csak az növelhetné, ha meghallgatnátok, terjesztenétek és véleményeznétek az anyagot.” – mondták lemezük megjelenése kapcsán.

A zenekar 2024-es tervei közé tartozik a lemezükkel az ország – illetve a külföldi színterek –lehető legtöbb részére való eljutás koncertek útján és az online térben egyaránt, valamint videoklipek és egy új kislemez kiadása, így érdemes figyelni rájuk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.