Delain – Itthon is bemutatkozik az új felállás

Hard Rock Magazin

Visszatért a Delain! A több milliós online hallgatottsággal bíró, több mint 20 éve alapított holland szimfonikusmetál-zenekar év elején robbant be ismét ‘Dark Waters’ című új lemezével és megújult tagsággal. A csapat pár hét múlva a svájci Illumishade-del együtt Budapesten is fellép: január 27-én játszanak a Barba Negra Blue Stage-en.

Az új album fő dalszerzője ezúttal is a Delain alapító billentyűse, Martijn Westerholt, a ’Dark Waters’ igazi mérföldkő lehet az együttes pályafutásában, hiszen ez az első kiadvány, amelyen újra a „klasszikus” felállás dobosa és gitárosa, Sander Zoer és Ronald Landa játszik, két olasszal kiegészülve, basszusgitárosként Ludovico Cioffi, énekesként pedig a lenyűgöző hangú Diana Leah mutatkozik be. A dalokat hallgatva film- és popzenei hatások ugyanúgy érezhetők, mint a mindent elsöprő heavy metal energiája. A turnét otthon, az udeni De Pulban kezdik, Budapestre január 27-én érkeznek a svájci Illumishade-del együtt.

A CONCERTO Music bemutatja: 2024 Dark Waters Over Europe Act II
Delain, Illumishade

Barba Negra Blue Stage, 2024. január 27. szombat, 19 óra
Jegyek a Rock1 oldalán vásárolhatók december 31-ig 8900 Ft-ért, azután 9900-ért. További információk az esemény Facebook-oldalán.

Delain

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.