Shanghai: itt az amcsi Darko legújabb audiovizuális lidércnyomása

Nuskull Magazin

Tovább gyarapítja egyedülálló dalai számát a Tom Barber (Chelsea Grin, ex-Lorna Shore) és Josh Miller (ex-Emmure, ex-Spite) alkotta Darko. A srácok maradtak a jól bevált receptnél, és egy újabb tételükhöz kérték fel hosszútávú kollaborátorukat, Norbert Crowfieldet, vagyis Porkoláb Norbertet, hogy engedje szabadjára a vízióit vizualitás terén.

A Shanghai ebből kifolyólag a nevével ellentétben leginkább Budapesten játszódik (amikor épp nem a világűrben), és olybá tűnik, a rendező nem igazán ismer határokat, ha iszonyat elvont, gyomorforgató és totálisan agyfasz képi világot kell kreálnia. Azt egészen biztos nem láttam jönni – frissen kilábalva az ünnepi időszakból -, hogy

valaki a saját beleivel akasztja fel magát, miközben a háttérben pumpál a veretős zajcore.

Mi szóltunk előre: ez rázós lesz!

//www.youtube.com/watch?v=ilNkhBVEUzg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.