Ghoul – A maszkos kannibálok visszatérnek

Fémforgács

Újra pusztít az amerikai death/ thrash/grindcore horda, a Ghoul. A maszkos Creepsylvania-i kannibálok 2016-os Dungeon Bastards albumuk után végre új anyaggal térnek vissza. Noxious Concoctions címet viselő EP-jük 2024. február 2-án fog megjelenni a Tankcrimes kiadásában rajta 4 vadonatúj számmal és egy feldolgozással.

Hét hosszú év után feltápászkodtunk a katakombákból, hogy megtámadjuk a fületeket, az orrotokat és a torkotokat egy olyan undorító, provokatív és átkozottul forradalmi EP-vel, amit a zenei világ talán soha nem fog kiheverni. Értesítsétek a legközelebbi hozzátartozóitokat, készítsétek el a végrendeleteteket, tegyetek meg minden szükséges óvintézkedést, mert a Noxious Concoctions meg fog ölni benneteket!” – üzente Digestor, a Ghoul énekes/gitárosa.

Ez EP-ről máris itt van a kellemes hangzású, gyomorforgató címadó daluk, a Noxious Concoctions.

Ghoul – Noxious Concoctions

(Tankcrimes)

1. The Eyes of the Witch

2. Noxious Concoctions

3. Shotgun Gulch

4. Ratlicker

5. !-900-Dth-Line (Funerot cover)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.