Merrimack – A kozmikus disszonancia szimfóniája

Fémforgács

A francia okkult black metal banda, a Merrimack 2024. március 8-án, a Season of Mist kiadásában jelenteti meg hatodik albumát Of Grace and Gravity címmel. A 41 perces albumra hat dal kerül fel a kozmikus disszonancia szimfóniájaként. melyek közül Sulphurean Synods daluk videója látható.

Idetartozó hír, hogy a Merrimack 2024-ben ünnepli 20 éves fennállást. Ez alkalomból a Moribund Records jóvoltából újra kiadják Obsecrations To The Horned válogatásanyagukat, amire korai és ritka demós dalaikat szedték egybe.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.