Unshine – Yule ünnepe

Fémforgács

Március 22-én Karn of Burnings címmel érkezik a szimfonikus metal, pagan folk vonalán mozgó Unshine ötödik albuma. Lemezük első előzeteseként az ősi germán Yule ünnepet éltető Hjul daluk videóját tették közzé.

Kedves druidák a december 22-ei téli napfordulót új kislemezünk és videónk megjelenésével ünnepeljük! Tudtátok, hogy a Yule egy ősi germán téli ünnep, amely a pogányok megtérése során alakult át karácsonnyá?

Unshine – Karn of Burnings

(Rockshots Records)

1. Hjul

2. Arrival Of Aurochs

3. Sakraali Elementaali

4. Mill Of Bergelmir

5. Maa Jälkeen Ihmisen

6. Aettarfylgja

7. Tara

8. Lennä Toive

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.