Fallcie – Befejezi működését a zenekar

Fémcsajok

2017-ben, Szentpétervárott alakult a nu metalt játszó Fallcie, élén Irina Sidenko énekesnővel, ám csakhamar gazdát cserélt a mikrofon és Valentina Lavrinenko lett az új frontasszony. Zenei munkásságukra olyan együttesek vannak hatással, mint a Jinjer, az Infected Rain, a The Agonist vagy a Butcher Babies.

Három sikeres nagylemez után azonban ma a formáció bejelentette: befejezik a zenélést.

Kedves barátaink, ma nehéz szívvel úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a Fallcie nevű történetet.
Amikor belevágtunk, nem is gondoltuk, hogy milyen csodálatos utazás lesz ez, és miként fog alakulni. Visszagondolva kimondhatjuk, hogy csodálatos időszak volt, és büszkék vagyunk arra, amit elértünk!
Köszönetet mondunk a végtelen támogatásért a darkTunes kiadónak és a Massive Music booking ügynökségnek, hogy hittek a zenekarunkban! És persze köszönjük mindenkinek, aki hallgatta a zenénket, eljött a koncertjeinkre, és minden üzenetet, amit küldtetek nekünk. Csak ti motiváltatok minket arra, hogy előre menjünk és cselekedjünk! Szeretünk titeket! De most itt az ideje, hogy elköszönjünk! Ölelés! Fallcie.

- áll a csapat hivatalos közleményében, ám az okok nem kerültek felfedésre.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.