Trivax – A szabadság és a felszabadulás tiszta szándéka

Fémforgács

Eloah Burns Out címmel megjelent a death/black metalt játszó iráni Trivax második lemeze. A lemez LP, CD, és digitális kiadásban látott napvilágot a Cult Never Dies kiadásában.

Az Eloah Burns Out kétségtelenül az eddigi legőszintébb és legerőteljesebb kifejezésünk! Nemcsak művészi és kreatív integritásában gazdag, hanem a Trivax üzenetének és valódi esszenciájának ismérve is, ami a szabadság és a felszabadulás tiszta szándékát hordozza.” – mondta Shayan a zenekar alapítója, gitáros – énekese.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.