Hulder – Fekete vér a fehér havon

Fémforgács

A black metal sötét úrnője Hulder 2024. február 9-én, a 20 Buck Spin kiadásában jelenteti meg Verses In Oath című újabb albumát. Az északnyugat sötét téli hónapjaiban készült alkotás a legfenségesebb és megzabolázatlanabb megnyilvánulása a formációnak, akik most új területek meghódítását tűzték ki célul.

A black metal számos mellékága és alműfaja gyökerezik a Hulder pusztító rituáléiban és hagyományaiban, amik tovább táplálják a sötétség hagyományinak és örökségének fáklyáját. A Verses In Oath lángra lobbantja a kard és pajzs által meghódított autonómia és az egyéni szabadság baljóslatú szellemét, amely a műfaj magaslatainak eléréséhez szükséges. Az eredmény egyszerre könyörtelen, vad és melankolikus hangulatot idéz; mint fekete vér a fehér havon. Első lenyomatukként Vessel Of Suffering daluk fagyos atmoszféráját érezhetitek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.