Our Hands Tied – Saját identitásunk megtalálása

Fémforgács

Personal Narrative című új dalával jelentkezett a feltörekvő finn metalcore banda, az Our Hands Tied. Daluk saját identitásuk megtalálásáról szól, de erről beszéljenek ők:

A Personal Narrative a saját identitásunk megtalálásáról szól, valamint arról, hogy a világ, amelyben élünk, miképpen borít és torzít el mindent.

A hasionló mentális témákat boncolgató eddigi kiadott másik két dala, a White Noise és a Menticide az alábbiakban hallgathatóak meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.