Nanowar Of Steel – Talán most láthatod őket utoljára

Hard Rock Magazin

Szinte napra pontosan egy évvel az idei fergeteges pesti bulijuk után újra Magyarországra látogat a Nanowar Of Steel. És amilyen tempóban öregszenek, talán ez a „We Are Getting Old Don’t Miss This Tour” lesz az utolsó turnéjuk.

Az idei év egyik legkellemesebb meglepetését okozta az olasz Nanowar Of Steel koncertje, az idióta csapat egy fergeteges telt házas bulit csapott. Az ez évi koncertre rengeteget kellett várniuk a hazai rajongóknak, most viszont szinte napra pontosan egy évvel később újra hazánkba látogatnak. Az Analogban tartott koncertre már hetekkel korábban elfogyott minden jegy, ezért várható volt, hogy egy nagyobb helyre költöznek, 2024. április 26-án a Barba Negrában lépnek fel. A zenekar tagjai egyre öregebbnek érzik magukat, erről a turnéról is így nyilatkoztak: „Miután idén ünnepeltük 20 éves fennállásunkat, rájöttünk, hogy öregszünk, ezért nem tudjuk, melyik turnénk lesz az utolsó, akár ez is lehet az. Szóval ne hagyjátok ki ezt a turnét, mert csak öregebbek leszünk, mint most vagyunk! Azt garantáljuk, hogy 2025-ben idősebbek leszünk, mint 2024-ben, és Odin tudja, mit jelent évről évre öregebbnek lenni. Erre a turnéra egy ősrégi programmal érkezünk, ősrégi dalokkal, és néhány új tétellel, hogy megünnepeljük azt a tényt, miszerint 20 éves fennállás után a 20 éves fennállásunkat ünnepelhetjük.” Aki nem akar megint lemaradni a taljánok eszement show-járól, az időben vegye meg jegyét, mert kardszárnyú delfinen lovagló énekest és IKEA bútorszerelést nem minden nap láthat koncerten!

A CONCERTO Music bemutatja: „We Are Getting Old Don’t Miss This Tour” Tour 2024
Nanowar Of Steel
Barba Negra, 2024. április 26.
Jegyek a Rock1 rendszerében vásárolhatók 6500 Ft-os early bird áron, ezek elfogyta után 7500 Ft-ért, a koncert napján 8000-ért, további információk az esemény Facebook-oldalán.

Nanowar Of Steel

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.