Andracca – Az élet bocsánatkérő ölelése

Fémforgács

Oceans of Fire címmel mutatta be új videóját a misztikus black metalos brit Andracca. Új dalukkal a Vendetta Records kiadásában hamarosan megjelenő To Bare the Weight of Death című régóta várt albumukat vezetik fel, amely témájában a gyász birodalmába nyúl, és magával a Halállal való mélységes megbékélésben csúcsosodik ki.

Az Oceans of Fire album központi dalaként a kétségbeesésbe süllyedés csúcspontját és egy átalakuló utazás kezdetét szimbolizálja. Az élet bocsánatkérő ölelését jelenti az ember halandóságának mélyreható megértésével. Az Andracca lemond a kényelemről, hogy megvalósítsa legigazibb vágyait és törekvéseit.

Andracca – To Bare the Weight of Death 

(Vendetta Records)

1. To Bare the Weight of Death
2. Rise, or be Forever Fall’n
3. Oceans of Fire
4. Antithesis of Hope
5. Lamentation of Divinity
6. Hollow Altars

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.