Necrophobic – Újra kárognak a viharvarjak

Fémforgács

Négy év után új lemezével tér vissza a svéd death/black metalos Necrophobic. In the Twilight Grey címet viselő tizedik stúdióalbumuk 2024. március 15-én jelenteti meg a Century Media Records kiadásában, miről elsőként Stormcrow daluk kapott videót.

A Stormcrow az egyik első dal, amit az új albumhoz írtunk, Az elképzelés az volt, hogy vegyük elő a nagyon klasszikus Necrophobic elemeket, és keverjük azokat össze egy lassú tempójú, erős heavy metal érzetet keltő átkötéssel. A szöveg egy mélységből feltámadó, sebesült fenevadról szól, aki egy szárnyas, úgynevezett ’igazmondóba’ helyezi a bizalmát. Talán óvatosnak kellene lennünk, amikor hagyjuk, hogy a viharvarjak vigyék a szavainkat a világba.”

Necrophobic – In the Twilight Grey

(Century Media Records)

1. Grace of the Past

2. Clavis Inferni

3. As Stars Collide

4. Stormcrow

5. Shadows of the Brightest Night

6. Mirrors of a Thousand Lakes

7. Cast in Stone

8. Nordanvind

9. In the Twilight Grey

10. Ascension (Episode Four)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.