I Bleed Lava: The Flames Want Us All (EP)I Bleed Lava:

rattlead.hu

A napokban végre megjelent az I Bleed Lava első Ep-je, a The Flames Want Us All. Súlyos anyag, mely súlyos témákat boncolgat. Tragédiák árnyékában született, hogy feldolgozza azokat a veszteségeket, amiket az ember idővel már nem tud elkerülni.

Ha szereted aMy Dying Bride-ot, a Neurosist, vagy a Crowbart, akkor ez neked való, de beszéljen róla maga a szerző:

„A nótákban direkt nincsenek folyamatosan pörgő gyors lábdobok, nem akarok beállni azon zenekarok sorába, akik mindig ugyanazokat a kliséket puffogtatják, engem ez már sokszor untat, biztosan a koromból adódóan. Csak és kizárólag úgy építettem fel a dalokat, olyan témákat írtam, amik teljes mértékben tükrözik az érzelmi világomat, számomra erről szól a művészet és a zene. A hangulat és az érzés számít.

Bazi súlyos láva riffek születtek, atom súlyos ütemekre. A gitárok svéd old school death metal-ra hajazó sound-ot kaptak, a basszus undorítóan torz és rotyogós, az ének nyers és kegyetlen, a dobok lassúak és húzósak, érdekes cinjátékkal és break-ekkel.”

https://ibleedlava.bandcamp.com/album/the-flames-want-us-all

https://www.facebook.com/IBLEEDLAVA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) rattlead.hu nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.