Xibalba – Új EP

Fémforgács

A  kaliforniai hardcore / death metalos Xibalba egy négy dalos EP-vel lepte meg rajongóit Aztlán címmel. Az EP felvételei a The Pit Recording Studioban zajlottak, a Taylor Young (Twitching Tongues) vezetésével. Ezzel kapcsolatban az alábbi infókat osztották meg:

Először is csak azt akarjuk mondani, hogy nagyon izgatottak vagyunk új EP megjelenése miatt. Három év telt el azóta, hogy a Southern Lord Recordsnál megjelent az Años En Infierno. 2017 óta először volt lehetőségünk újra együtt dolgozni Taylor Younggal.

Új EP-nket, az Aztlánt a Closed Casket Activities kiadásában jelent meg, rajta négy új számmal. Lírailag került fel néhány zsigeri téma, de lesznek meglepően új hatások is. De ne aggódjatok, azért megmaradtak a  klasszikus XIBALBA vonalak is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.