A Visions Of Atlantis armadája bevitorlázik Budapestre

Hard Rock Magazin

Készül a Visions Of Atlantis új lemeze, vélhetően már azzal és egy vadonatúj show-val bontanak vitorlát jövő ősszel. Az osztrák zenekar Bécs után másodikként Budapesten mutatja be új műsorát a Barba Negrában.

A Visions Of Atlantis december 1-jén adta ki legutóbbi, ‘Pirates’ című lemezének szimfonikus változatát ‘A Pirate’s Symphony’ címmel, közben pedig már folynak az új album felvételei, feltehetőleg jövő őszre meg is jelenik, hogy azzal köthessenek ki Európa klubjaiban.

„2024 őszén hajóink vitorlát bontanak és megkezdődik a legnagyobb utazás, amelyre valaha is elindultunk. A tenger forrong, a levegő telve feszültséggel, a dicsőség reményével, készen a végső csatára. Hívunk minden tengerészt, kalózt és útitársat Európa minden szegletéből, hogy csatlakozzon armadánkhoz! Készülj fel egy filmzeneszerű koncertélményre, egy olyan egyedülálló műsorra, amely csodálatos utazásra visz hét tengeren át!” – invitál a banda jövő évi headliner turnéjára, mely az eddigi legnagyszabásúbb lesz a zenekar életében. Az őszi körút második állomása pedig egyből Budapest lesz. Találkozzunk szeptember 20-án a Barba Negrában! Kezdődik a visszaszámlálás, a jegyek az idő múlásával egyre drágábbak lesznek, az óra ketyeg!

A H-Music, a Rock1, a Barba Negra és a Napalm Events bemutatja:
Visions Of Atlantis – Armada Tour
+ vendégek
Barba Negra Blue Stage, 2024. szeptember 20.
Jegyet december 31-ig 6999 Ft-ért lehet venni a Rock1-nél, 2024. május 31-ig 7999 Ft-ra módosul az ár, ezt követően már 8999 Ft-ba kerül, míg a koncert napján már csak 9999 Ft-ért lehet hozzájutni. További infók az esemény Facebook-oldalán.

Visions Of Atlantis

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.