Fanatic Attack – Came From The Sky – dalpremier

Fémforgács

Came From The Sky címmel mutatta be vadonatúj single-dalának szöveges videóját a death/thrash metalos  Fanatic Attack.

Még a nyáron, ősszel rögzítettünk két új dalt, ezek közül itt az első dal, ami egy hosszabb old-school thrash/death darab lett, a szokásosan bőkezűen adagolt témahalmozásokkal, a második pedig egy lassabb, dallamosabb darab, amit eddig nem csináltunk ebben a felállásban. A stúdiómunkát ezúttal DawnSonic Dobi Tibor „Dawnsonic” végezte, videót pedig ismét Tóth Bettina készítette A single borító Pőcze Ádám és Tóth Bettina munkája.

A Fanatic Attack december 16-án, szombaton a budapesti S8 Underground Clubban koncertezik a Maradandó Károsodás és a Hellish Trip társaságában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.