Demoncy – Megjelent az új lemezük

Fémforgács

11 év után megjelent amerikai black metalos Demoncy új lemeze. Black Star Gnosis című albumuk december 1-jén jelenik meg a Dark Descent Records kiadásában. 

A DEMONCY legendás vadállata ismét elszabadult. Megidéztünk néhány új démont és munkára fogtuk őket, hogy elkészítsék ötödik albumukat. A Black Star Gnosis a gonosz nevében való állandóság és látásmód valódi bizonyítéka.”

Lemezük mellé december 15-én egy öt dalos mini-albumot is kiadnak Diabolica Blasphemiae címmel. Erről itt olvashattatok korábban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.