Without Frames – Revenge – új dal

Fémforgács

Revenge címmel mutatta be második dalának szöveges videóját a modern metalcore/deathcore vonalán mozgó nagykanizsai Without Frames zenekar.

A fiatal csapat augusztusban debütált Bloodbath című single-dalával. Zenéjükre elmondásuk szerint a Lorna Shore, Slaughter to Previal és a Slipknot vonal volt erős hatással.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.