The Obsessed – Stoned Back To The Bomb Age – újabb előzetes dal

Fémforgács

2024. február 16-án a Ripple Music kiadásban jelenik meg a heavy/doom legenda, a The Obsessed új lemeze Gilded Sorrow címmel. Az örök lázadó és minden trenden kívülálló Scott “Wino” Weinrich csapata Jason Taylor gitárossal négytagúvá bővült, zenéjük pedig agresszívabb, erősebb és aljasabb, mint valaha. Erről második előzetesként Stoned Back To The Bomb Age daluk hallgatható meg.

„Egy időben rengeteg napközbeni rádióműsort hallgattam, hogy feloldódjak a rendkívül hétköznapias életmódomból. George W. Bush volt az elnök, és az USA elindította az afganisztáni háborút. Egy nap hallottam, ahogy Armitage védelmi miniszterhelyettes azt mondta: „Ha Pakisztán is belekeveredik ebbe, visszabombázzuk őket a kőkorszakba”. Megdöbbentett ez a kijelentés, de leginkább brutalitása volt megdöbbentő. Ezért megalkottuk a Stoned Back To The Bomb Age dalt, hogy egyenesen ‘fuck you’-t mondjunk ezeknek az embertelen háborús disznóknak és a többi meg nem választott disznónak, akik a világot irányítják és az emberiség pusztulását tervezik, miközben ti ezeket a sorokat olvassátok!” – mesélte a dal születéséről Scott “Wino” Weinrich,

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.