Nula – Posztszocialista vibrációk

Fémforgács

A belgrádi post/sludge metal banda, a Nula (Нула) még október elején adta ki Muad’Dib című kislemezes dalát. A dalt  eredetileg a zenekar legutóbbi 2022-es So zemlje albumának felvételei során rögzítették és elmondásuk szerint Frank Herbert Dűne című művének hangzatos interpretációját reprezentálja.

A posztszocialista Szerbia iparilag lerombolt perifériájáról a harag és a törékenység, a trauma és az újjászületés, a feszültség és az elengedés vibrációja árad.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.