Extortionist – Új EP, új klippel

Fémforgács

December 1-jén jött ki az  idahói deathcore banda, az Extortionist új négy dalos EP-je, a Devoid. Erről Drained Of Life című dalukhoz készült új klip Austin Blaine Heath rendezésében.

Az Extortionist a következőket nyilatkozatot adta ki Devoid EP-jük kapcsán:

Az Extortionist hosszú évek újjáépítése, újjáalakulása  után kiadta új EP-jét a Devoid-t. Ez az első tényleges kiadásunk azóta, hogy az Extortionist 2019-ben feloszlott, majd 2021-ben megreformáltuk. Ez az EP csak egy kis ízelítő az elkövetkezőkből, és alig várjuk, hogy mindezt 2024-től szabadjára engedjük mindazt, ami bennünk van.

Szeretnénk köszönetet mondani új kiadónknak (Unique Leader Records), menedzserünknek, Travis Porternek, közeli barátainknak, akik segítettek az úton, és mindannyiótoknak, akik kitartottatok mellettünk és támogattatok minket. Hivatalosan is visszatértünk. Élvezzétek!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.