Leaves’ Eyes – Viking mítoszoktól a mozimetálig

Hard Rock Magazin

Április 4-én tér vissza Budapestre a Leaves’ Eyes. A szimfonikus viking metált játszó csapat ’Myths Of Fate’ című, hamarosan megjelenő albumát mutatja be az Analog Music Hallban. A turnén fellép Bill Hudson (ex-U.D.O.) gitáros power metal együttese, a Northtale, valamint egy szimfonikus mozimetál brigád, a Catalyst Crime is.

Az Elina Siirala (ének), Alexander Krull (ének), Micki Richter (gitár), Luc Gebhardt (gitár), Andre Nasso (basszusgitár) és Joris Nijenhuis (dobok) felállású Leaves’ Eyes legutóbb 2020-ben jelentkezett nagylemezzel. A német csapat már dolgozik a ’The Last Viking’ folytatásán, amely ’Myths Of Fate’ címmel jelenik meg. Ennek első kislemeze, a Forged By Fire pár napja debütált a streaming szolgáltatóknál, a hozzá készített videóklipet maga Alexander Krull rendezte.

A március 14-én startoló turné két állandó vendége a Northtale és a Catalyst Crime. Az amerikai Northtale második lemeze, az ’Eternal Flame’ még 2021-ben jelent meg, ezen Kai Hansen (Helloween) és a fia, Tim Kanoa Hansen (Induction) vendégeskedett.

A szimfonikus mozimetált játszó Catalyst Crime élén két hölgy is áll Zoe Marie Federoff énekes és Chena Roxx szólógitáros személyében, a banda egyetlen lemezzel büszkélkedhet, a 2021-ben kiadott ‘Catalyst Crime’ című debütáló anyaguk producere Alexander Krull volt, erről szól a Condemn Me To Chaos.

A Livesounds bemutatja: Myths Of Fate Tour 2024
Leaves’ Eyes, Northtale, Catalyst Crime koncertek
Analog Music Hall, Budapest, 2024. április 4. csütörtök, 19 óra
Belépő: március 4-ig 8500 Ft, utána 8900 Ft, a koncert napján 9900 Ft.
Jegyek online vásárolhatók a Ticketportal felületén, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Leaves Eyes

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.