Bernie Marsden, a dolgozó ember

Hard Rock Magazin

Két dalt már meghallgathatunk Bernie Marsden ’Working Man’ címet viselő posztumusz albumáról, amely december 8-án jelenik meg a Conquest Music kiadó gondozásában.

Being Famous és Bad Reputation címmel egy kis beharangozót hallhathatunk a néhai Bernie Marsden utolsó stúdióalbumáról, a ’Working Man’-ről. A lemez nyáron jelent volna meg, de a vinyl formátum gyártása késett, ezért csúszott át a megjelenés decemberre. Bár a kiadó kegyeleti okokból csak 2024 elején akarta az anyagot kiadni, végül Bernie eredeti tervénél maradtak.
„Bernie nagyon büszke volt az új albumra, mert az előző három feldolgozáslemez (’Kings’, ’Chess’, ’Trios’) után teljesen lázban égett, hogy saját szerzeményeket mutasson be rajongóinak. Már a járvány alatt dolgozott a dalokon és nagyon várta a megjelenést” – nyilatkozta Fran Marsden, a gitáros felesége, aki több mint 40 éven keresztül volt hű társa Bernie-nek.
Az anyag dupla CD és dupla vinyl fomátumban jelenik meg, egyelőre csak importból szerezhető be.

‘Working Man’ dallista:

CD 1
01. Being Famous
02. Midtown
03. Longtime
04. Invisible
05. Son I’ve Never Known
06. Steelhouse Mountain
07. Working Man
08. Valentine’s Day
09. Savannah
10. Bad Reputation
11. You Know
12. The Pearl

CD 2
01. Look At Me Now
02. Midnight Believer
03. Who’s Fooling Who
04. Just Don’t Have The Time
05. Foolish Day
06. Here I Go Again
07. Ain’t No Love In The Heart Of The City
08. Til The Day I Die
09. Time Is Right For Love
10. Come On In My Kitchen

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.