Ígérem-Klippremier a Colmenától.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Nyáron jelent meg a Colmena zenekar második nagylemeze Hazajutok címmel. A Besnyő Gabóval közösen készített Akármerre mész című dal klipjét már ismerheti a közönség, most pedig a lemez egyik legszemélyesebb hangvételű dalához, az „Ígéremhez” forgatott videót a csapat. A dal Bagdi Balázs énekes édesanyukájának íródott, de minden anyukához is egyaránt szól. Balázs így jellemezte a dalt:

Régóta rágták a fülem, hogy szülessen egy dal az Édesanyáknak. Hát most éreztem, hogy itt az ideje. Ha a 3:32 című dalnak úgy van vége, hogy vesztettél, akkor itt mindenképpen azt mondom, hogy nyertem. Nagyon családcentrikus voltam mindig is, rengetegszer az otthon, ami kihúzott a rosszból. Ebben az időszakban pedig hatványozottan nőtt ennek az egésznek a szerepe, így nem kicsit kívánkozott már ki belőlem egy ilyen. Egy édesanyának pedig, sosem lehet elég hálás az ember az élete során. Ez valamiféle minimális kis tisztelgés, szeretetkinyilvánítás a drága anyukák felé, és Ígérem nem győz az a bizonyos másik felem.”

COLMENA- ÍGÉREM:

 

FACEBOOK: http://bit.ly/clmn_fb
INSTAGRAM: http://bit.ly/clmn_insta
YOUTUBE: http://bit.ly/clmn_yt
SPOTIFY: https://spoti.fi/2EJiuD7
DEEZER: http://bit.ly/clmn_deezer
APPLE MUSIC: https://apple.co/2EGLc7t

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.