Amaranthe – Parkolópályára került az új tag

Hard Rock Magazin

Az Amaranthe februárban érkező legújabb lemezéről egy olyan dalt osztott meg, amelyben nem szerepel a nyáron csatlakozott hörgős, Mikael Sehlin.

A svéd Amaranthe áttörni készül a szürke novemberi felhőkön, készen állva arra, hogy legújabb dalával, az Outer Dimensions cíművel gyógyírt hozzon az őszi depresszóra. Ismét egy energiabomba, fülbemászó refrénnel és súlyos riffekkel megtámogatva. Olof Mörck gitáros gondolatai az új dallal kapcsolatban: „Dimenziók és galaxisok ütköznek össze az Outer Dimensionsben, amely egy utazás az introspektív és homályos dolgoktól egészen az epikus refrén szikrázó kozmoszáig! Úgy érezzük, hogy a ’The Catalyst’ sokszínűségét mutatja be egyetlen számban, miközben nagyon is felismerhetően Amaranthe marad. A dalt mesterien egészíti ki a bravúros videóklip, melyet régi munkatársunk, Patric Ullaeus rendezett, szóval engedjétek meg, hogy életre keltsük a képzeletetek legszélsőségesebb tartományait az Outer Dimensionsszel!” A dal különlegessége, hogy a nyár folyamán csatlakozott új tag nem szerepel benne, így a videóban sem bukkan fel. Maximum ennél a számnál picit pihentetni fogja a torkát, amikor jövő év március 8-án Budapesten koncerteznek a Dragonforce társaságában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.