Enforced – Alkoholizmus, vagy amit akartok

Fémforgács

Az Enforced idén áprilisban kiadott zseniális War Remains albuma után új kislemezes dala, a Casket videójával tért vissza. A dal valójában nem is annyira új, hiszen 2022 januárjában a Decibel Magazin Flexi sorozatán debütált. A banda úgy látta, hogy egy hozzá illő videó is kell neki, ezt láthatjátok most.

A Casket több, mint egy szám. Ez egy mélyreható merülés az alkohollal való visszaélésről, vagyis alkoholizmusról, ami ragyogóan összekapcsolva a metaforikus pontokat az alkoholt tároló „hordó” és a testeket tároló „koporsó” között.” – magyarázza Knox Colby, a zenekar frontembere. “A Hordó – alkoholt tartalmaz. A Koporsó – a testet jelképezi – nem tudom az etimológiáját, de a szinkron megvolt. Az alkoholizmus veszélye  miatti halál nyilvánvalónak tűnik, szigorúan etimológiai szinten. Azt a hülyeséget tükrözi, amikor az ember nem tudja megkülönböztetni a jót a rossztól, vagy az igazit a hamistól. Abban a pillanatban halott vagy.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.