Myrath – Fény a sötétség közepén

Hard Rock Magazin

Megjelent a Myrath ‘Karma’ második kislemeze, a Child Of Prophecy, melyet Budapesten korábban már hallhattunk, a hozzá készült kisfilm pedig a karthágói fesztiválon készült. Nosztalgiázzunk és reméljük, hogy jövőre headlinerként is bemutatják a dalt!

A tunéziai csapat idén áprilisban a Kamelot előzenekaraként már játszott a jövő februárban megjelenő ’Karma’ dalaiból Budapesten. Most a koncerten már elhangzott Child Of Prophecy lemezverziója debütált, amelyről Zaher Zorgatiék így meséltek: „A Child Of Prophecy egy olyan világot ábrázol, amely a változás küszöbén áll. A prófécia gyermeke a remény fényeként tűnik fel a sötétség közepette. A dalhoz Michail Sedov készítette a klipet, amit szeptember 13-án forgattak a telt házas karthágói koncertünkön.” Az earMUSIC gondozásában érkező ’Karma’ már a hazai lemezboltokban is előjegyezhető CD-n, fekete és piros vinyllemezen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.