Márciusban Born of Osiris és Attila a Dürer Kertben

Nuskull Magazin

Erős metalcore-bulit jelentett be jövő tavaszra a Live Nation és a Dürer Kert: március 19-én együtt érkezik hozzánk a Born of Osiris és az Attila, plusz vendégként jön velük még a svéd Aviana és a coloradói Crown Magnetar is.

Habár az Angels & Villains turné a két főzenekar legutóbbi albumairól kapta a nevét, de közben mindkét banda már fél lábbal a következő fejezetnél tart: a Born‘ augusztusban hozta ki az első számot a 2024-re várható új lemezéről, az Attila meg egyelőre nem beszélt új albumról, viszont egész évben megállás nélkül zúdítja a szingliket a világra.

A buli jegyelővétele november 20-án 10 órakor indul, további részletek a facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=CcVlmkAiWlg

//www.youtube.com/watch?v=PUZsawpR810

//www.youtube.com/watch?v=j1zb9p8JEgo

//www.youtube.com/watch?v=dPg5MvQcXbA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.