Akela buli 2023.11.25. Szeged – Városi Rock Klub

rattlead.hu

Infók a buliról:

2023 november 25.
Szeged, Városi Rock Klub, Stefánia sétány 6.

Fellépők:
Akela
Arany Máté Zenekar
Event: https://www.facebook.com/events/849413566564463

A rendkívül sikeres november eleji, Kalapács és Dying Wish zenekarokkal közös erdélyi kanyar után 2023-ban még négy Akela koncert lesz. November 25-én Szegeden az Arany Máré Zenekar, December elsején Sárváron a The Trousers, December 29-én Kecskeméten a Moby Dick és End of Paradise társaságában. Majd végül december 31-én egy hatalmas, hat zenekaros, hajnalig tartó szilveszteri veretés keretében, Budapesten találkozhattok a bandával.

A szilveszteri bulira tényleg érdemes előre felkészülni, mert szerény személyem már két éve próbál eljutni oda, de a jegyek rendre el szoktak fogyni mire arra jutok, hogy szerezzek magamnak 😀 … Úgyhogy, farkasok, jegyre fel!

https://www.facebook.com/events/873880184446011/

https://s8underground.jegyx1.hu/eloadas/2842/x–akela-szilveszter?fbclid=IwAR17dWHviX9gDge6cEUmuFQLPFtLmHIDRFgttNTYBjioj0DKLcbcOJBTNyE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) rattlead.hu nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.