Atreyu – Forevermore – új videó

Fémforgács

Forevermore címmel mutatta ben új videóját az Atreyu. A videó dala az amerikai melo-metalcore veterán csapat november 3-án megjelent A Torch In The Dark EP-jéről való, ami az ez évben kiadott EP-trilógiájuk, a The Hope Of A Spark és a The Moment You Find Your Flame befejező részeként jelent meg.

Ez a trilógia a zenekar The Beautiful Dark Of Life című albumát hivatott felvezetni, ami december 8-án fog megjelenni, a Spinefarm Records gondozásában. A Forevermore egyébként egy szerelmes dal, amiről Marc ’Porter’ McKnigh basszusgitáros röviden így beszélt:

Nagyon konkrét dalszöveget hallok most, és pontosan emlékszem, hogy kire vagy mire gondoltam, amikor ez megszületett.

Ez a zenekar valaha volt legsebezhetőbb, leggyengédebb pillanata.” – tette hozzá Brandon Saller a zenekar frontembere.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.