Megjelent a KESERŰ videoklip!!! PLASTICOCEAN

Haverock Közösség

KESERŰ – Megjelent a PLASTICOCEAN zenekar legújabb klipje

Egyre több ember tapasztalja meg milyen egy mérgező kapcsolatban élni, legyen az egy rossz családi viszony, vagy egy társas együttlét egy párkapcsolatban, ahol a kezdeti rózsaszín köd szertefoszlott már, és a kötődés, a melengető béke és kiegyensúlyozottság helyett a mindennapok unalommá, közönyösséggé alakulnak át. Ilyenkor az egyik fél önzően figyelmen kívül hagyja a másik lelkét, életét, önállóságát vagy méltóságát, akinek így folyamatosan sérül az énképe, csökken az önbizalma és végül egy önemésztő ördögi körben találja magát.

A sorozatos verbális, rosszabb esetben tettleges bántalmazást úgy érzi, hogy kénytelen elfogadni, mert a „nem szakíthatom meg a kapcsolatot, mégis csak a szüleim” vagy a „mi lesz ha egyedül maradok, ha ő nincs velem?” kérdések és érzések őrlik.

A dal egy ilyen toxikus kapcsolat lezárását dolgozza fel, amikor már túl vagyunk a felismerésen, hogy nem épülünk, nem tudunk kiteljesedni és érezzük, hogy „dobbantanunk” kell, különben a sorozatos lelki és akár fizikai traumák miatt teljesen kikészülünk. Sokszor csak egy apró lökés kell, hogy el tudjunk indulni.

Ezt az érzelmi ingadozást próbáltuk a zenénken keresztül szimbolizálni. Reméljünk, hogy akik épp ilyen élethelyzetben vannak, erőt tudnak meríteni a dalból, el tudnak mélyülni saját magukban és mernek egy nagyot lépni a bántalmazásból és a mérgező mindennapokból.

A legfontosabb, hogy bármennyire is kilátástalannak tűnik, van kiút, csak merjünk beszélni a problémákról, akár barátoknak vagy épp a megfelelő szakembereknek. 

A videóhoz készült képkockák az AWS//Viszlát nyárzáró eseményén készültek a BARBA NEGRA Red Stage színpadán 2023.09.08-án. 

“Ezúton is szeretnénk megköszönni a Toma Pictures-ös srácoknak a kiváló felvételeket,a dal producerének Horváth Attila ’Atish’-nak (Supersize Recordings) a szakszerű segítséget, valamint az AWS teljes csapatának a meghívást, hogy egy ilyen kiváló hangulatú bulit örökíthettünk meg.”

A zenekar legközelebb november 17-én, a DOWN FOR WHATEVER meghívására Sárváron, a Nádasdy-várban csíphető fülön, az év hátralevő részében pedig az AWS vendégeként
járja az országot.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.