Lorna Shore – The Pain Remains Tour 2023 // Rivers of Nihil, Ingested, Distant // 2023. 11. 20. Barba Negra Red Stage

Fémforgács

Először érkezik hazánkba a deathcore szféra egyik legnagyobb húzó neve a Lorna Shore, aki nem kisebb neveket hoznak el magával, mint az amerikai River of Nihil, az angol Ingested és a holland-szlovák Distant.

Will Ramos becsatlakozása után eléggé meglendült a Lorna Shore szekere. Ez meg is látszik hisz már most elfogyott az összes jegy a Magyarországi koncertjükre. Kíváncsi leszek mit tudnak nyújtani a srácok és hogy esetleg megcsinálják az évtized legnagyobb deathcore koncertjét.

A második zenekar a technical death metal vonalas Rivers of Nihil. A 2009-ben alapult zenekar elég nagy népszerűséget élvez a műfajában. Megalapulási évükben adták ki az első ep-jüket Carson Slovak-al (aki később az August Burns Red, Texas in July és a Black Crown Initiate-be szerepelt). Az első albumjuk 2013-ban jelent meg Erick Rutan segítségével. A legutóbbi albumuk 2021-ben jelent meg.

Az Ingested már második alkalommal érkezik Magyarországra tavasszal a Cannibal Corpse előtt léptek fel. 2006-ban alakult a zenekar és a debütáló albumjuk 2009-ben jelent meg Surpassing the Boundaries of Human Suffering néven. a Legutóbbi albumjuk 2022 novemberében jelent meg Ashes Lie Still címmel.

Distant egy 2014-ben alakult zenekar akik egy érdekes műfajt a downtempo deathcore-t képviselik hatalmas energiával, brutalitással és tematikus szövegekkel. Első ep-jük Slither néven 2015-ben jelent meg ami annyira nem hozta meg nekik a sikert viszont az első albumjuk nagy áttörő siker lett ami 2019-ben jelent meg Tyrannotophia címmel. Az év elején jelent meg a legutóbbi albumuk a Heritage, amin elég sok vendég szerepel, többek között Will Ramos is.

A Concerto Music bemutatja: The Pain Remains Tour
2023. november 20., hétfő, Budapest, Barba Negra Red Stage
Fellépők: Lorna Shore, Rivers of Nihil, Ingested, Distant

Jegyek: elfogyott

Esemény: Itt

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.