Don Gatto – 26:52 – új videó

Fémforgács

26:52 címmel mutatta be új videóját a hazai hardcore/punk legenda, a Don Gatto. A zenekar gitárosa, Acélos Balázs az alábbiakat osztotta meg róla:

Elkészült az új klipünk, ráadásul magyar szöveggel, hogy anyám is értse. A számot Tomas Skogsberg keverte (Sunlight Studio, Svédország), aki többek között olyan amatőr bandákkal dolgozott eddig, mint az Entombed, a Hellacopters, a Backyard Babies, az Amorphis, meg a Lake of Tears, akiket nagyon imádok, de ezt senkinek, légyszi…!

Meg itt vannak az év végi koncertdátumok is. Játszunk a Roaddal egy-két koncertet, meg ötöt az amerikai haverokkal, a Hemlock-kal is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.