False Fed – Szembenézve a démonjainkkal

Fémforgács

A múlt hónap közepén jelent meg a False Fed debütáló albuma, a Let Them Eat Fake. A magát műfajilag anarcho-punk / post-punk / dark gothnak nevező bandát olyan zenészek alkotják, mint Jeff “JJ” Janiak – énekes (Discharge, Broken Bones), Stig.C.Miller – gitáros (Amebix, Zygote), JP Parsons – basszusgitáros és Roy Mayorga – dobos (Ministry, Stone Sour, Soulfly, Nausea, stb.). Zenéjük a társadalom jelen sötétebb időszaka, az igazságtalansággal és a berendezkedéssel szembeni elégedetlenségük kifejezéseként nyilvánul meg, melyet a kényelmetlenség, a düh és a dallamos agresszió kombinációjaként írnak le túlmutatva számtalan műfajon.

Ami az album inspirációját illeti, az egész egy világjárvány idején íródott, és mindannyian bezártak otthonunkba és magunkba, kénytelenek voltunk szembenézni saját démonjainkkal és esetleg néhány kellemetlen igazsággal. Körülbelül ugyanebben az időben volt egy halálközeli élményem, és ez megváltoztatta az életemet, ami határozottan megjelent ezen az albumon.” – mondta Jeff “JJ” Janiak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.