Triumph Of Death – Massacra – új videó

Fémforgács

A Tom Gabriel Warrior (Hellhammer, Celtic Frost, Triptykon) vezetésével működő Hellhammer tribute banda, a Triumph Of Death bemutatta a HellhammerMassacra” című dalának feldolgozásához készült videóját. A videó az zenekar élőben előadott koncertjeiből lett összevágva és egyben Resurrection Of The Flesh: Triumph Of Death Live albumuk felvezetője. A lemez november 10-én fog megjelenni.

A Hellhammer “Massacra” számának újjáélesztése, csaknem negyven évvel a dal megjelenése után. Ez az új kislemez egyben az első videoklip, amely a Triumph Of Death “Messiah” című dalát kíséri, amely a Hellhammer zenéjének színpadi ünnepe.” – mondta Tom Warrior.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.