The Breathing Process – Egy rémálomszerű és hátborzongató birodalom

Fémforgács

Az extrém irányvonalú szimfonikus árnyalatú death metalt játszó amerikai The Breathing Process bejelentette hátborzongató új EP-jét, ami Todeskrone címmel november 24-én jelenik meg az Unique Leader Records gondozásában. Ennek félvezetőijéül Empty, Not Alone daluk videóját ismerhetitek meg.

A Todeskrone, a „halálkorona” az Appalache-i indián folklórból származik. A sors természetfeletti ómenje, ami a hamarosan megjelenő, 4 természetfeletti sorsmesét tartalmazó EP-nek szerepel majd. Mindegyiknek megvan a maga lírai és zenei identitása, mely egy rémálomszerű és hátborzongató birodalmába vonzza be hallgatóit.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.