Therion – Ruler of Tamag – új lemezelőzetes

Fémforgács

December 15-én érkezik a Therion Leviathan trilógiájának befejező része, a Leviathan III. A 11 dalos albumon az ötletgazda, Christofer Johnsson ezúttal is összemosta a metal és a klasszikus zene határait. Dalaikban ismét felsorakoztatva zenéjük sokoldalú stíluskombinációit és elemeinek széles választékát, amik által újfent bebizonyítja, hogy méltán tartják őket a szimfonikus metal egyik vezető képviselőjének.  Újabb előzetesükként a szöveges videót kapott Ruler of Tamag nézhető meg, amiről a bandafőnök így beszélt:

A dalt Thomas Vikströmmel közösen írtuk, és a zenéjében sok közel-keleti hatás érződik. Szövegében a török mitológia alvilági uralkodójáról szól, akit Erliknek hívtak. A dal egy része török nyelven szólal meg. A szövegrészletek törökre való fordításában, átírásában Soner Canözerrel, a már feloszlott török szimfonikus metal együttes, az Almora tagjával működtem együtt. Ez a dal azon kevesek közé tartozik, ahol a Hellscore nem szerepel. Helyette itt egy török kórus van, valamint egy spanyol kórus, akik még a lemez 5 másik dalába is hallhatóak lesznek. A szöveges videó most is Carlos Toro alkotása (Abysmo Films), aki az elmúlt 13 évben klipjeinket készítette.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.