DragonForce – Jönnek a power pixelek

Fémforgács

A Grammy-díjra jelölt extrém power metal úttörői, a DragonForce 2024. március 15-én  adja ki új albumát Warp Speed ​​Warriors címmel. Kilenc dalos  lemezén a zenekar különböző zenei stílusokon átívelő széles skáláját fedezi fel, fejlesztve hangzásukat, eme izgalmas zenei utazás során, miközben hűek maradnak korábbi gyökereikhez. Ízelítőként Power of the Triforce kislemezes daluk hivatalos videóját tették közre, amelyet a Zelda játékuniverzum ihletett. Herman Li gitáros minderről így beszélt:

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk legújabb számunkat, amelyet egyik kedvenc videojáték-franchise, a Zelda ihletett. Kíváncsian várjuk, hogy mindenféle fémrajongó felfedezzen valami különlegeset a mélységeiben. Készüljetek, mert arra készülünk, hogy ezt a hangzatos kalandot élőben is felszabadítsuk soron következő turnéink során!

Négy év kreatív inkubáció után már túlzottan izgatottak vagyunk, hogy kiadhassuk az eddigi legambiciózusabb és leggrandiózusabb lemezünket. Ez az album művészi képességeink több oldalát mutatja be, és a műfaj minden szegletéből meghívjuk a metal rajongókat, hogy fedezzenek fel valami magával ragadót a rétegeiben. Alig várjuk, hogy megosszuk veletek zenei utunknak ezt a fejezetét, EPIC lesz!

DragonForce – Warp Speed Warriors 

(Napalm Records)
1. Astro Warrior Anthem
2. Power of the Triforce
3. Kingdom of Steel
4. Burning Heart
5. Space Marine Corp
6. Doomsday Party
7. Prelude to Darkness
8. The Killer Queen
9. Pixel Prison

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.