Aggression – Decemberben érkezik az új lemezük

Fémforgács

December 1-jén érkezik a kanadai thrash metal titánok, az Aggression hatodik stúdióalbuma Frozen Aggressors címmel. A lemez a zenekar saját kiadásában fog megjelenni, amiről máris itt van Circus Of Deception daluk hivatalos videója.

A dal témája kissé szokatlan lehet tőlünk: társadalomismeret!! A koncepcionálisan kudarcra ítélt kapcsolatokról akartam írni, és néha olyan egyénekről, akik eltérő eredményeket várnak, miközben semmit sem változtatnak magukon. Mindenki felelős, vagy felelősséggel tartozik a sikertelen kapcsolatokért, legyen az szerelmi, vagy baráti. Életük jobbításának legnagyobb akadálya, hogy nem tanulsz a folyamat során. Zeneileg szerettem volna újrateremteni az első, Forgotten Skeleton (1986) lemezünk hangulatát, és emlékezetes gitárriffeket adni a dalhoz, amik megragadnak a fülekben.” – mondta Denis “Sasquatch” Barthe gitáros/énekes, majd hozzátette:

Új albumunk egy tökéletes crossover keverék, ami fekete szívünk mélyéből származik. Minden dalát a múlt ősi felvételei befolyásolták, amelyek megváltoztatták az életünket. Gyorsan, dühösen és egyenesen az arcodba érkeznek!

Aggression – rozen Aggressors

(Aggression)

1. C.H.U.D. Invasion

2. Circus Of Deception

3. Song #666

4. Crib Of Thorns

5. Holidays In Sodom

6. Satanic Cult Gangbang

7. Queen Of The Damned

8. Hyperspectral Winter Incursions

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.