Urachel: Pseudomonaachia Daemonium lemezmegjelenés

rattlead.hu

Egy hete már elérhető a hazai Urachel bemutatkozó albuma, a Pseudomonaachia Daemonium, amely mögött Márkó Zoltán (Axafan) bújik meg egyedüli alkotójaként a muzsikának. Dallamos black metal és black and roll közé sorolnám a cuccot, de még nem volt szerencsém az egész albumhoz, így óvatosan dobálózok a jelzőkkel 🙂 .

Egyértelműen minőségi anyagra számítsunk, így csak ajánlani tudom a lelkes blekkereknek, amely Spotify-on ugyan még nem található meg, de a Bandcamp-en már fent van, és korlátozott példányban CD-n is elérhető a lentebbi címen!

https://urachel.bandcamp.com/album/pseudomonaachia-daemonium

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) rattlead.hu nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.