The Obsessed – It’s Not Ok – Lemezelőzetes videó

Fémforgács

2024. február 16-én a Ripple Music kiadásban fog megjelenni a marylandi heavy/doom legenda, a The Obsessed új nagylemeze, a Gilded Sorrow. Az örök lázadó és minden trenden kívülálló Scott “Wino” Weinrich csapata Jason Taylor gitárossal négytagúvá bővült, zenéjük pedig agresszívabb, erősebb és aljasabb, mint valaha. Lemezük első videójaként a Live at Freak Valley Fesztiválon élőben rögzített It’s Not Ok daluk videója nézhető meg.

Ez a dal a nagyhangú harcosokról és az úgynevezett „barátokról” szól, akik lopnak, kényelmesen megfeledkeznek az adósságokról, hátba szúrnak, internetes pletykákat szítanak, szart beszélni a sajtóban, miközben elsőként menekül minden szemtől szembeni konfrontáció elől. Egyszerűen, ezek az emberek és a tetteik szívás, és „It’s Not Ok”. Ezzel mindent elmondtam.” – kommentálta a dalt Wino.

The Obsessed – Gilded Sorrow

(Ripple Music)

1. Daughter of an Echo

2. It’s Not OK

3. Realize a Dream

4. Gilded Sorrow

5. Stoned Back to the Bomb Age

6. Wellspring – Dark Sunshine

7. Jailine

8. Yen Sleep

9. Lucky Free Nice Machine

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.