Fémforgács podcast s03e31 – Jótékonysági Merch Licit

Fémforgács

A heti adást a Jótékonysági Merch Licit 2023 szervezőivel prezentáltuk. Földesi-Bene Andrea (Mögött Blog), Völgyesi Ádám, A svéd metalos (NuSkull.hu), Hajdu Andor (BARhole Music) sokat mesélt a licit hátteréről, a támogatókról és az idei támogatottról, az Ott-Hont Vadmentő és Közösségi Segítő Alapítványról.

Szó esett még a zenékhez kapcsolódóakon túl a zenei blogolásról, a pályatársakról meg ami még jött. Az adásban némi adásszünetet is sikerült összehozni (elb.sztam, na!), bár ennek már csak az utózöngéjét hallhatjátok itt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.