Voice of Ruin – Egy igazán ütős albummal jönnek

Fémforgács

The Last Feast címmel tette közzé új videóját a dallamos death/thrash vonalán mozgó Voice of Ruin. A svájci csapat december 1-jén Cold Epiphany címmel adja ki negyedik albumát, amin a videó dala is helyet kap.

A negyedik album írási folyamata 2020 végén kezdődött, és a tavalyi év végéig tartott. 10 dalt tartottunk meg a felvett 40 demóból. Most először a gitárosunk, Nicolas vette át a produkciót, a felvételt és a keverést, és nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. A Cold Epiphany nem egy koncepcióalbum, hanem az elmúlt négy év legjobb és legnehezebb zenéinek keveréke. A bemutatásra kerülő The Last Feast egyértelműen az új lemezünk legbrutálisabb dala. Csak egy ütős és gyors dalt akartunk írni egy fülbemászó és dallamos refrénnel. Ami a szöveget illeti, az Utolsó lakoma az elítélt fogoly utolsó étkezése a halálsoron.” – mondta a banda.

A lemezükről pár hete bemutatott I – The Vile Kings daluk videója itt nézhető meg.

Voice of Ruin – Cold Epiphany

1. Prelude To A Dark Age
2. I – The Vile Kings
3. Bloody Salvation
4. Deathstar Rising
5. Unforgiven Sins
6. The Last Feast
7. Cyanide Stone (feat. Anna Murphy)
8. Dreadful Tears
9. Lustful Gaze
10. Cold Epiphany

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.